Wij maken gebruik van cookies om er zeker van te zijn dat u onze website zo goed mogelijk beleeft. Als u deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. X

Informatie over het evenement "Rowwen Hèze Slotconcert"

Ook in 2017 vindt traditiegetrouw het Rowwen Hèze Slotconcert weer plaats in het Limburgse America. Het Slotconcert 2017 is op vrijdag 3 en zaterdag 4 november 2017. Zowel Center Parcs Limburgse Peel als Center Parcs Het Meerdal liggen op steenworp afstand van het festivalterrein en vormen hiermee de ideale uitvalsbasis voor een gezellig en muzikaal weekend!

Het Slotconcert in America laat nog even op zich wachten, maar de voorverkoop van het Slotconcert 2017 is gestart!

Boek met extra voordeel een verblijf in Center Parcs Het Meerdal, eventueel met kaarten voor het Slotconcert op vrijdag, zaterdag óf een Passe-Partout! Boek eerst je cottage naar wens op Het Meerdal. Tickets kun je uitsluitend telefonisch bijboeken via ons Customer Contact Center: 0900 - 660 6600 (€ 1 per gesprek). Center Parcs verkoopt de entreetickets voor rekening en risico van RHEM. De kaarten ontvang je bij aankomst op het park. Dus wees er snel bij, want op = op!

Tickets reeds gescoord, maar nog op zoek naar een slaapplaats? Bij Center Parcs Limburgse Peel kun je voordelig overnachten tijdens het Slotconcert 2017!

 

Datum Vrijdag 3 november 2017 t/m zaterdag 4 november 2017
Dagbezoek mogelijk Ja
Parken Center Parcs Het Meerdal
Center Parcs Limburgse Peel