Recensies Center Parcs Les Trois Forêts

Hier vind je alle recensies over de cottages van Center Parcs Les Trois Forêts.

Gemiddelde recensie

Omgeving van het park: 4 sterren 4 sterren 4 sterren 4 sterren 4 sterren
Aantal aangeboden faciliteiten: 4 sterren 4 sterren 4 sterren 4 sterren 4 sterren
Kwaliteit aangeboden faciliteiten: 4 sterren 4 sterren 4 sterren 4 sterren 4 sterren
Bewegwijzering op het park: 4 sterren 4 sterren 4 sterren 4 sterren 4 sterren
Bewegwijzering naar het park: 4 sterren 4 sterren 4 sterren 4 sterren 4 sterren
Vriendelijkheid van het personeel: 3 sterren 3 sterren 3 sterren 3 sterren 3 sterren
Totaalscore: 4 sterren 4 sterren 4 sterren 4 sterren 4 sterren

 

Terug naar alle recencies of recensie toevoegen.

Recensies van bezoekers

Om overzicht te behouden tonen we alleen de recensies met een ingevulde vrije tekst. In de gemiddelde score hierboven worden alle recensies meegeteld, dus ook de recensies die hieronder niet staan vermeld.

 

Verblijf van een midweek met 3 personen in juli 2017:

Omgeving van het park: 4 sterren 4 sterren 4 sterren 4 sterren 4 sterren Het is een groot het park dus boeken met voorkeursligging is een aanrader. De kinderboerderij, speeltuin en binnenspeeltuin waren op 5minuten lopen. Het zwembad/centrum waren op ongeveer een kwartiertje lopen. Op deze plekken zijn wij ook het meest geweest. Onze kinderen hebben zich fantastisch vermaakt. Ponyrijden voor €13,- vonden wij ook een aanrader. Ons huisje was ook prima, maar kon beter worden schoongemaakt. Wij werden 1 ochtend wakker en toen stonden er herten in onze tuin. Die zijn we nog 2keer tegen gekomen. Erg leuk! Het enige echte nadeel was dat er niemand was die engels verstond of sprak.
Aantal aangeboden faciliteiten: 4 sterren 4 sterren 4 sterren 4 sterren 4 sterren
Kwaliteit aangeboden faciliteiten: 4 sterren 4 sterren 4 sterren 4 sterren 4 sterren
Bewegwijzering op het park: 5 sterren 5 sterren 5 sterren 5 sterren 5 sterren
Bewegwijzering naar het park: 5 sterren 5 sterren 5 sterren 5 sterren 5 sterren
Vriendelijkheid van het personeel: 4 sterren 4 sterren 4 sterren 4 sterren 4 sterren
Totaalscore: 5 sterren 5 sterren 5 sterren 5 sterren 5 sterren

 

Verblijf van een week met 3 personen in januari 2017:

Omgeving van het park: 4 sterren 4 sterren 4 sterren 4 sterren 4 sterren Wij hebben van 6-1 t/m 13-1 een vakantie geboekt op Le trois forest. Hier hebben wij een vip huisje geboekt, wat ons opvalt is dat er niemand van de medewerkers die wij spraken Engels spreekt wat je wel verwacht op een park als center parks. Wij wilden gisteren een lekkere pannenkoek eten met onze zoon van anderhalf jaar oud. Wat blijkt restaurant Suzette dicht. Heb ik vanochtend broodjes gehaald ( zoals ik elke ochtend doe ) Wordt het bedrag 2 keer van mijn rekening afgehaald. Willen wij vandaag een ijsje eten in de Aqua Mundo ijsmachine stuk. Tot slot willen wij lekkere broodjes, beleg, haardhout etc.kopen in de Carrefour express willen wij betalen 1 maal lukt niet 2 maal lukt niet ( wel 2 keer van de rekening gehaald zagen wij toen wij aankwamen in de cottage ) een bedrag van 16.95,- Hier hebben wij meteen wat van gezegd en verteld dat dit vanochtend ook was gebeurd het bedrag wordt wel van de rekening gehaald alleen er komt geen bonnetje uit de kassa dus de medewerkers denken dat dit niet betaald is. Dit verhaal heb ik verteld aan een ober die erbij is gehaald door de kassiere ( die sprak een beetje engels). Hierop kwamen er mensen van hogere hand genaamd: Jean-Marc Christophe en enkele andere waarvan ik de naam niet weet. Deze mensen vertelde mij via de ober dat ik er een storing was bij de bank dat het geld dubbel afgeboekt wordt op de rekening van de klant alleen niet wordt gestort op de rekening van center parcs. Ik heb de spullen die ik inmiddels in mijn tas had zitten terug gezet en verteld dat ik in de cottage direct inlog op mijn bank en als het er dubbel was afgehaald ik direct terug kwam en alsnog mijn boodschappen mee kon nemen en het resterende bedrag terug kon krijgen. Dit leek mij een rieel idee, dit kon niet volgens Jean-Marc Christophe ik moest meneer maar een mail sturen na het weekend als het bedrag dubbel was afgeschreven. Ik gaf aan dat wij met een klein kindje zitten en nu dus niet kunnen eten omdat de bank waar Center Parcs bij aangesloten zit een storing heeft !! Hier gaven alle 7 mede werkers die bij dit gesprek stonden geen antwoord op en ik moest maar een mail sturen, er is verder niks gedaan aan dit probleem. Nu ben ik zojuist 20 minuten gaan rijden om eten en drinken te kopen voor vanmiddag vanavond en morgen!!!
Aantal aangeboden faciliteiten: 4 sterren 4 sterren 4 sterren 4 sterren 4 sterren
Kwaliteit aangeboden faciliteiten: 3 sterren 3 sterren 3 sterren 3 sterren 3 sterren
Bewegwijzering op het park: 3 sterren 3 sterren 3 sterren 3 sterren 3 sterren
Bewegwijzering naar het park: 3 sterren 3 sterren 3 sterren 3 sterren 3 sterren
Vriendelijkheid van het personeel: 1 ster 1 ster 1 ster 1 ster 1 ster
Totaalscore: 3 sterren 3 sterren 3 sterren 3 sterren 3 sterren

 

 

Terug naar alle recencies of recensie toevoegen.