Disclaimer

Center Parcs Vergelijk is een onafhankelijke website, ontwikkeld door Wyrix. Wij zijn op geen enkele wijze verbonden aan Center Parcs Group NV.

Aan de op deze website getoonde informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Gebruikte materialen

De bronvermelding van alle gebruikte afbeeldingen staan vermeld bij de betreffende afbeelding. Alle gebruikte plattegronden zijn afkomstig van Center Parcs Group NV.

De video's op deze website zijn afkomstig van Youtube en worden publiekelijk beschikbaar gesteld door de content creators van dit platform.

Privacy

Privacy is voor ieder van ons extreem belangrijk. Dat begrijpen wij bij Center Parcs Vergelijk heel goed. Wij gaan dan ook zorgvuldig met jouw gegevens om.

Deze website slaat geen gegevens van je op, met uitzondering van geanonimiseerde gegevens in de logbestanden die we gebruiken om problemen op te sporen en voor analytische doeleinden. Deze logbestanden zijn uitsluitend in te zien door medewerkers van Wyrix.

Alle medewerkers van Wyrix tekenen bij in dienst treding een geheimhoudingsverklaring. Hierin verklaren zij dat zij bewust zijn van de privacy gevoelige informatie waarmee zij kunnen gaan werken en dat deze informatie zeer vertrouwelijk behandeld dient te worden.

Omdat de video's op deze website afkomstig zijn van externe platforms is het mogelijk dat er gegevens worden opgeslagen door externe partijen. Wij zijn niet verantwoordelijk voor het gebruik van de gegevens door deze externe partijen.

Indien je een vermoeden hebt dat er gegevens van je misbruikt worden middels Center Parcs Vergelijk kun je contact met Wyrix opnemen.